Descriere
Cremă de ciocolată raw
Poate vedeta laboratorului nostru, crema de ciocolata raw vegan uimește prin textura catifelată și gust pronunțat ciocolatos. Poate fi savurată direct din borcan, așternută peste banane sau folosită la clătite. De fapt, imaginația este limita folosirii ei. Procesul de producție este unul îndelungat. Practic, de la momentul in care migdalele intră în apă pentru hidratare, până la momentul la care se toarnă în borcan, trec 80 de ore cel puțin. Se procesează lent în micuța noastră moara cu pietre, astfel încât temperatura nu crește peste 42 de grade, păstrând calitatea de crud a cremei. Activarea migdalelor face ca aceasta cremă să fie mult mai ușor de digerat si nutrienții mai ușor de asimilat de către corp.
Nectarul organic de cocos cu care este îndulcită crema are un indice glicemic mai scăzut si nu provoacă fluctuații ale nivelului de zahăr din sânge, fiind potrivit și pentru diabetici.
Una peste alta, crema de ciocolată este, poate, cea mai gustoasă și sănătoasă alegere. Iar împreună cu untul de migdale formează o echipă pentru împătimiții gustărilor dulci și nevinovate.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.