Bine ai venit!

Povestea noastră | Veganzza.ro

Bună! Ai gustat ceva dulce azi?

Îți lansez ție aici provocarea de a gusta deserturile noastre raw vegan și de a simți diferența dintre ingredientele naturale și cele proveniență ecologică, folosite de Veganzza.

Bună, eu sunt Ioana!

Creatoarea si fondatoarea Veganzza

Email: comenzi@veganzza.ro

Povestea noastră este povestea Veganzza. Este despre tine, este despre dulce, despre bucurie și despre viață. Bucurie dată de emoția care stă în spatele producerii deserturilor și viață adusă de ingredientele crescute ecologic, astfel încât să conțină informația originală. Dacă îți plac dulciurile și te lupți cu o alergie și intoleranțe la lactate sau gluten sau ouă, ai ajuns în locul potrivit, pentru că avem deserturile potrivite pentru tine, astfel încât viața ta să fie și despre răsfăț al papilelor gustative. Sau poate vrei doar să renunți la zahărul rafinat, un motiv în plus să mănânci desertul potrivit ție.
Veganzza mai este despre binecuvântare și har și despre descoperirea misiunii personale. Veganzza este dorința de a face bine. Și de a face bine ceea ce face. Este o poveste care se învârte în jurul unui personaj care visează frumos, un personaj care are încredere în oameni, care vede ce este mai frumos în ei și care face în fiecare zi ce știe mai bine, astfel încât în farfuria ta să ajungă doar dulciuri de cea mai înaltă calitate. Veganzza mai înseamnă doi oameni foarte importanți, frumoși, dedicați și pricepuți, pe lângă personajul cu vise frumoase, care fac lucrurile să se întâmple.
Și, poate cel mai important în povestea Veganzzei, ești tu, omul care ne alege în fiecare zi și ne face onoarea de a ne primi în viața sa. Pentru tine, toată aprecierea și mulțumirile!
Eu sunt Ioana și am plecat la drum împreună cu Veganzza, în varianta în care este acum, în martie 2017, după aproximativ trei luni de pregătiri în culise și după o pauză de aproape 5 ani de activitate. Practic, nucleul activității mele este disponibilitatea oamenilor de a-și schimba modul de alimentație, dorința lor de a aborda altfel de deserturi. Citeam undeva că mâna de ajutor pe care o dăm omenirii este goală dacă gestul nu este însoțit de dragoste. Și dragoste este ceea ce pun eu în fiecare etapă a realizării unui desert raw, de la hidratarea nucilor, până la decor. Să lucrez la afacerea mea este pură fericire; pentru că mă ancorez în prezent, simt fiecare miros, fiecare textura și îl rog pe Dumnezeu să binecuvânteze toate etapele, pentru a ajunge la gustul și textura desavarsite pentru clienții mei, care sunt extensie a familiei mele. Deși fac asta de ceva vreme, de fiecare dată am emoții: că atunci când ești îndrăgostit și ai fluturași în stomac. Intrarea mea în laborator înseamnă pentru mine liniște și spațiu de creație. Este o lume doar a mea acolo, cu ingredientele mele, cu aparatele mele și cu muzica ce mă însoțește pe tot parcursul a ceea ce se numește proces tehnologic. Seara ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate lucrurile din viață mea, bune sau mai puțin bune, pentru că nimic nu vine întâmplător și totul poartă o lecție, iar dimineață îl rog să îmi fie sprijin pentru a deveni o variantă mai bună a mea, decât cea de ieri. Sunt în competiție cu mine însămi. Îl rog să îmi dea putere de muncă, liniște interioară, creativitate și bucurie de viață. De liniște și de bucurie am nevoie cel mai mult, pentru că starea mea interioară își pune, indubitabil, amprenta pe tot ceea ce lucrez. Și cea mai mare mulțumire este conștiința faptului că livrez un produs făcut cu dăruire, atenție și iubire. Și reacțiile tale, clientul meu, care mă emoționează de fiecare dată și îmi dau putere să merg mai departe; îmi dau certitudinea că am găsit, în sfârșit, un lucru pe care îl fac bine. Meseria mea este un privilegiu. Acela de a-mi aduce contribuția ție în cel mai delicat și dulce mod cu putință, în acord cu natura și cu beneficiile pe care alimentele vii ni le aduc. Aș putea spune că deserturile mele sunt de neuitat, că sunt o experiență unică și surprinzătoare, că te vor uimi și îți vor transforma concepțiile și preconcepțiile despre deserturile crude, însă nu o voi face. Te voi lăsa să le descoperi singur(ă).

MISIUNE SI VALORI

Veganzza este un proiect care a apărut în anul 2012 din curiozitate, din dorința de a explora un univers nou și provocator: acela al deserturilor preparate fără foc.
Credem cu tărie în puterea alimentației bazată pe plante. În laboratorul nostru din București pregătim în principal deserturi și băuturi vegane, neprocesate termic, presate la rece, realizate manual numai din ingrediente naturale. Produsele noastre nu conțin lactate, ouă, conservanți, coloranți și îndulcitori rafinați/artificiali. Din respect pentru sănătatea clienților noștri, ingredientele pe care le folosim sunt certificate ecologic.
Credem de asemenea că oricine are dreptul să mănânce mâncare adevărată și hrănitoare. Există nenumărate studii care arată că un regim bogat în alimente crude integrale (fructe și legume de sezon, nuci, semințe) aduce cu sine o gamă variată de beneficii pentru minte și corp, unul dintre cele mai importante fiind reducerea riscului de a dezvolta boli cronice. De aceea, toate preparatele Veganzza sunt bogate gust și în nutrienți, fiind gândite în așa fel încât absorbția lor în corp să fie optimă.
Definim succesul că fiind posibilitatea de a ajuta atât adulții cât și copiii să facă alegeri alimentare mai înțelepte și mai bune pentru sănătatea lor și să își schimbe, măcar parțial, stilul de viață și obiceiurile de consum.

LABORATOR

In laboratorul nostru folosim ingrediente proaspete de cea mai bună calitate, în proporție de 99%, certificate ecologic. Respectăm cu strictețe toate normele de igienă și organizare a spațiului și utilizăm aparatură de top pentru prepararea produselor noastre.
Povestea noastră este

povestea Veganzza

Vezi părerile clienților noștri pe Facebook

veganzza facebook