Sign in close
Create an Account
Shopping cart close
COMENZI RAPIDE: 0770.181.741 EMAIL: comenzi@veganzza.ro LUNI-VINERI: 12.00-18.00

Torturi raw vegan pentru copii (galerie foto 2020)

Torturi pentru copii

Fără zahăr | Fără gluten Fără lactoză | Fără coacere

Torturi fără coacere pentru copii, dar și pentru copilul din tine

Sunt mamă de peste 15 ani, deja. Știu că fiecare părinte ar face orice pentru ca pruncul său să fie hrănit cât mai sănătos. Aceste torturi raw vegan pentru copii sunt un amestec din cele mai ecologice și sănătoase ingrediente. Este tot ce am putut găsi mai bun în căutările mele de 10 ani încoace. Ne mândrim cu acest aspect, pe care putem să-l susținem cu sinceritate în fața clienților noștri .

Astfel ne-am hotărât să adăugăm o nouă secțiune în site cu fotografiile torturilor special create  pentru copii. Unele dintre ele sunt realizate după cerințele specifice ale părinților. Altele sunt rezultat al imaginației noastre. În ambele cazuri, copiii și adulții prezenți la petrecere s-au bucurat de gustul deosebit al unui tort raw vegan.

Aceste torturi pentru copii pe care le gășiți în fotografiile expuse sunt personalizate conform cerințelor părinților. Pentru a alege compoziția preferată, va rugăm să consultați pagina dedicată sortimentelor pe care le avem în portofoliu. Pentru situații speciale sau alergii ale copilului dumneavoastră, va rugăm să ne contactați pentru a vă putea oferi cea mai potrivită soluție, telefonic sau prin email.

Torturi raw vegan pentru copii – Baby Friendly  

Standardul Veganzza impune ca în laboratorul nostru să găsiți doar torturi care au în compoziția lor ingrediente de proveniență ecologică. Nu conțin proteină animală și sunt fără zahăr procesat, fără gluten și fără lactoză. Natura, în măreția ei, ne-a oferit alternative mai sănătoase și mai bine tolerate de organismul uman. Mai ales atunci când vine vorba de sănătatea copilului tău!

PENTRU CĂ FIECARE COPIL VISEAZĂ SĂ FIE UN SUPEREROU

TRIMITE-NE O POZĂ/DESEN CU EROUL COPILULUI TĂU ȘI NOI ÎȚI SPUNEM DACĂ PUTEM REPRODUCE IMAGINEA PE TORT

Dacă dorești să-i oferi copilului tău o aniversare de neuitat, putem fi părtași la creearea amintirilor frumoase cu un tort raw vegan pentru copii.
Baby Friendly – adică plin de ingrediente sănătoase și presărat cu multă dragoste.

Torturi raw vegan pentru copii

Galerie nouă (2020)

După ce am personalizat sute de torturi conform dorințelor,
desenul a devenit pasiunea noastră.

Așteptăm provocările voastre.

Torturi raw vegane (galerie veche)

Shop
My account
Scroll To Top
În momentul pregătirii pentru comandă, vă rugăm să luați în considerare faptul că, dintre produsele noastre, torturile și prăjiturile nu pot fi expediate prin curier datorită fragilității acestora. Vă mulțumim pentru înțelegere!