Torturi raw vegan pentru copii (GALERIE FOTO)
Torturi Baby Friendly | Fara zahar | Fara gluten | Fara lactoza | Fara coacere
Poti alege sortimentul preferat pentru petrecerea micutului tau apasand butonul verde

Torturi raw vegan pentru copii, dar si pentru copilul din tine :)

Sunt mama de peste 15 ani, deja. Stiu ca fiecare parinte ar face orice pentru ca pruncul sau sa fie hranit cat mai sanatos. Aceste torturi raw vegan pentru copii sunt un amestec din cele mai ecologice si sanatoase ingrediente pe care le-am putut gasi in cautarile mele de 8 ani incoace. Ne mandrim cu acest aspect, pe care putem sa-l sustinem cu sinceritate in fata clientilor nostri .

Astfel ne-am hotarat sa adaugam o noua sectiune in site cu fotografiile torturilor special creeate  pentru copii. Unele dintre ele sunt realizate dupa cerintele specifice ale parintilor. Altele, sunt rezultat al imaginatiei noastre. In ambele cazuri, copiii si adultii prezenti la petrecere s-au bucurat de gustul deosebit al unui tort raw vegan.

Aceste torturi raw vegan pentru copii pe care le gasiti in fotografiile expuse sunt personalizate conform cerintelor parintilor. Pentru a alege compozitia preferata, va rugam sa consultati pagina dedicata sortimentelor pe care le avem in portofoliu. Pentru situatii speciale sau alergii ale copilului dumneavoastra, va rugam sa ne contactati pentru a va putea oferi cea mai potrivita solutie, telefonic sau prin email.

Torturi Baby Friendly

Standardul Veganzza impune ca in laboratorul nostru sa gasiti doar torturi care au in compozitia ingrediente de provenienta ecologica. Nu contin proteine animala si sunt fara zahar, fara gluten si fara lactoza. Natura, in maretia ei, ne-a oferit alternative mai sanatoase si mai bine tolerate de organismul uman. Mai ales atunci cand vine vorba de sanatatea copilului tau!

produse bio

Photo by Maddi Bazzocco on Unsplash

Daca doresti sa-i oferi copilului tau o aniversare de neuitat, putem fi partasi la creearea amintirilor frumoase cu un tort raw vegan pentru copii, baby friendly – adica plin de ingrediente sanatoase si presarat cu multa dragoste.