Saltof – salam de biscuiți

13,00 lei

SALTOF- salam de biscuiți – cântărește aproximativ 60 gr.

Toate ingredientele folosite sunt certificate ecologic.

Atenție! Acest produs conține alergeni. Înainte de a comandă, va rugăm să consultați lista de ingrediente de mai jos.

Ingrediente: nucă, fulgi de ovăz fără gluten, migdale*, psyllium*, nucă pecan*, pudră de cacao, nectar de cocos*, făină de cocos*, nucă braziliană*, vanilie, sare.

 

Descriere

Descriere

SALTOF – Salam de biscuiți

 

Am stat mult timp să deliberăm dacă Saltof este acel salam de biscuiți pe care îl știm de când eram copii. Sau se aseamănă mai mult cu gustul cartofului?  Acel produs de cofetărie dulce plin de pudra de cacao care ne plăcea atât de mult când ne uităm în vitrine. Nu am ajuns la niciun verdict și am decis că poate fi și salam de biscuiți și cartof. Ce să mai, la Veganzza el este denumit Saltof – un fel de struțo-cămilă. Dar ce importanță are cum îl numim noi?  Noi știm că acest mic Saltof – salam de biscuiți ne poate potoli foamea atunci când suntem pe drum? Este foarte potrivit pentru copii datorită ingredientelor curate pe care le folosim. Saltof poate fi partenerul ce nu îți lipsește din rucsacul tău de sală. Iar dacă ești vegan, cu atât mai bine. Vei putea să te bucuri de o gustare care îți aduce o bogăție de arome și te hrănește în cel mai crud mod. Și asta în sensul bun 🙂

 

Deserturile noastre:
  • sunt făcute cu ingrediente certificate organic;
  • nu conțin zahăr rafinat, gluten, lactate și ouă, coloranți, conservanți;
  • pot fi oferite copiilor începând cu vârstă de 1 an;
  • sunt de potrivite vegetarienilor și persoanelor care țin post;
  • sunt realizate manual, astfel încât aspectul lor poate diferi față de fotografiile de pe site;
  • se păstrează la 2-4 ºC. Este indicat a fi consumate în maxim 3 zile de la dată decongelării. Se țin în frigider, in recipient închis.
Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate

1 kg, 1.5 kg, 2 kg, 2.5 kg, 3 kg, 3.5 kg, 4 kg

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Saltof – salam de biscuiți”
Livrare

Produsele se ridicată personal de la sediul nostru, în fiecare zi a săptămânii. Este important să ne sunați pentru a stabilii detaliile livrării. Livrarea se face în 24h de la confirmarea comenzii pentru produsele disponibile în stoc. Pentru torturi se va da comanda cu 3-4 zile lucrătoare înainte Pentru că fiecare tort este unic, e important să acordăm atenția necesară fiecărui client în parte. În cazul produselor trimise prin firme de curierat, nu ne asumăm răspunderea pentru orice modificări ale aspectului produsului livrat.