Inghetata de fructe raw
Retete prajituri raw

Inghetata de fructe raw

Ce se poate face cu un blender, caju, fructe și îndulcitor? Înghețataaa:). Înghețată de fructe raw. Pentru că a venit vara. Și pentru că vara se poartă înghețata. Și pentru că vrem să ne răcorim fără coloranți, fără zahăr alb, fără stabilizatori și cu ingrediente pe care le pronunțăm cu ușurință.

Inghețata de fructe raw

Dragalașenia aceasta colorată are nevoie de:

  • 100 gr. caju hidratat (am explicat motivele pentru care este bine să hidratezi nucile și semințele într-un articol pe blog)
  • 120 gr. de agave (sau orice alt îndulcitor preferat)
  • 300 gr. de fructe congelate (eu am ales: căpșune, zmeură și afine)

Se împrietenesc toate în blender. Se amestecă până se ajunge la consistența omogenă. Apoi se răstoarnă într-un vas, care intră la congelator sau în mașina de înghețata.

Se mănâncă cu o linguriță și cu multă poftă.