Baton de ciocolata raw
Retete prajituri raw

Baton de ciocolata raw

În video-ul urcat pe YouTube vă prezentăm rețete raw vegane simple de realizat. Începem seria cu un baton de ciocolată raw vegan realizat cu ingrediente organice. Aceste batoane sunt pline de super-alimente al căror rol este să energizeze și să ofere nutrienți de calitate organismului. Sunt ideale pentru persoanele care merg la sală sau fac o altă formă de efort fizic intens, atât înainte cât și după antrenamente.

Baton ciocolata raw

Baton de ciocolata raw

Timp de preparare: 30 de minute. Gustos, aromat, plin cu nuci si seminte.

Baton de ciocolata raw | Ciocolata fara zahar
Baton de ciocolata raw | Veganzza.ro

Va prezentam o reteta simpla de baton de ciocolata raw vegan. Sanatos si gustos si, mai ales, usor de preparat. Poate fi gustarea ideala pentru copilul dumneavoastra.

Type: ciocolata

Cuisine: raw vegan - fara coacere

Keywords: cicolata raw vegana, ciocolata de casa, retete simple, bucataria raw, ciocolata fara zahar, ciocolata fara gluten, ciocolata fara lapte

Recipe Yield: 22 batoane (1.5kg)

Preparation Time: 1H30M

Cooking Time: 30M

Total Time: 30M

Recipe Video: https://www.youtube.com/watch?v=xNyzRo-DAOY&t=43s

Video Content URL: https://www.youtube.com/watch?v=xNyzRo-DAOY&t=43s

Recipe Video Thumbnail: https://www.veganzza.ro/wp-content/uploads/2019/01/video-thumbnail-baton-ciocolata-scaled.jpg

Recipe Video Name: Baton raw vegan

Video Upload Date: 2019-01-25T19:35:49

Recipe Video Description: Batoanele raw vegane sunt pline de super-alimente al căror rol este să energizeze și să ofere nutrienți de calitate organismului. Sunt ideale pentru persoanele care merg la sală sau fac o altă formă de efort fizic intens, atât înainte cât și după antrenamente.

Recipe Ingredients: 130 gr. fulgi cocos 140 gr. nuci tocate 60 gr. caise uscate 60 gr. merisoare 120 gr. goji 70 gr. seminte de canepa 50 gr. seminte de floarea soarelui 50 gr. de cacao nibs

Recipe Instructions: Intâi se pregatește partea uscată, iar ciocolata se face ultima data. Se amestecă toate ingredientele. La final se asază în forme și se lasă la rece până se întarește aluatul.