Unt de migdale raw vegan

42,00 lei

După ce au fost activate, migdalele crude intră într-un proces de măcinare lentă într-o moară cu pietre pentru 18-20 ore. Rezultatul este un unt fin, fluid, cremos. Fiind sunt procesate la o temperatură scăzută face ca impactul face ca proprietățile să rămână intacte.

Fă o alegere bună pentru tine azi! Alege unt de migdale crud, neprocesat termic din surse ECOLOGICE!

Toate ingredientele folosite sunt certificate ecologic.

Produsul cântărește  200 g.

Atenție! Acest produs conține alergeni. Înainte de a comanda, vă rugăm să consultați lista de ingrediente de mai jos.

Ingrediente: migdale* activate.

* certificate ecologic.

Descriere

Descriere

Unt de migdale raw vegan (fără procesare termică)

Ai mai văzut un unt de migdale care să fie 100% din migdale? Și ecologice, și crud, și mult mai sănătos, dar și cu un gust deosebit. La toate astea nu mai trebuie decât să adaugi o banana (sau două) combinată cu unt de migdale raw vegan. Aceasta este alegerea noastră pentru un mic dejun consistent si sănătos.

 

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate

1 kg, 1.5 kg, 2 kg, 2.5 kg, 3 kg, 3.5 kg, 4 kg

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Unt de migdale raw vegan”
Livrare

Produsele pot fi ridicate personal de la sediul nostru, în fiecare zi a săptămânii. Putem face și livrări în București și zonele limitrofe. Program de livrare: Luni-Vineri, intre 11.00-16.00. Sâmbăta și duminica produsele pot fi ridicate de la laborator, într-un interval orar stabilit de comun acord. Livrarea se face în 24h de la confirmarea comenzii pentru produsele disponibile în stoc. Livrarea este gratuită pentru comenzile peste 500 lei. Taxele de livrare se calculează în funcție de distanța parcursă și se stabilesc odată cu confirmarea comenzii. Tarifele variază intre 10 lei (Bulevardul Unirii, Panduri, Cotroceni și 50 lei (în limita a 25 de kilometri) . În cazul produselor trimise prin firme de curierat, nu ne asumam răspunderea pentru orice modificări ale aspectului produsului livrat.

SKU: Vgzz18 Categorii: , Etichete: , , ,