Marturii clienti Veganzza

Oana Sabau

Cele mai bune produse Raw vegane pe care le-am mâncat vreodată. Am comandat de ziua băiețelului meu un tort cu mouse de căpșuni și ciocolata alba ( unt de cacao) și am fost foarte încântată de rezultat:
1) aspectul tortului excepțional: ornamente cochete in ton cu preferințele băiatului ( ornamente comestibile : mașinuțe și trenulete) Au fost devorate instant cu insistente de “ mai vreau” .
2) gustul: desarvarsit. Blatul a fost ușor pufos, dulce, ușor moale și comestibil. Nu a avut consistentă de biscuti sau migdale /nuci așa cum se întâlnește frecvent la majoritatea torturilor raw vegan. In plus, stratul de cioco alba a avut gust de cioco ( de la untul de cacao) și astfel a avut priza la publicul de 2 anisori dar și la adulti. Tortul a fost devorat in întregime de fiecare persoana in parte cu rugămintea și insistentele de a mai primi o porție. 
3) Combinația de arome este foarte echilibrata și dulceața tortului este atât cât trebuie sa fie, fără sa îl facă sa para greoi pentru organism. Poți mânca și jumătate de tort fără sa-ți cada greu. Cu siguranta ca produsele folosite sunt de buna calitate 
4) Când mi-a fost livrat tortul am primit și doua bombonele / monstre Raw Vegane care au fost delicioase.
5) O data cu tortul am mai solicitat și alte 3 felii de tort cu alte combinații , delicioase si ele. Îmi confirma faptul ca nu doar varianta de tort aleasa este buna. Chiar au produse delicioase.
6) Serviciile și atenția personalului la detalii și la cerintele mele explicite. 

Tot pachetul și toată experiența a meritat din plin. Am aflat de ei de pe site-ul Prințesei Urbane. Aveau recomandare buna. A fost prima mea comanda și prima gustare. A meritat din plin experiența. Recomandările au fost in concordanța cu realitatea.

RECOMAND CU CALDURA ACEASTA COFETĂRIE

Cu siguranta ca sunt cei mai buni!??????????????