Retete

Cacao Nibs

Cacao nibs

Cacao Nibs indulcite

Ce sa mai pregatim la deshidrator, sau cum ne putem imprieteni cu cacao nibs raw?

Stim despre boabele de cacao, desi controversate, ca sunt o sursa importanta de magneziu, antioxidanti si ca au proprietati antidepresive.

 Cacao nibs, boabe de cacao zdrobite, constituie ingredient pentru diferite preparate raw. M-am ferit de ele multa vreme, gustul amarui si textura, gustul mai ales,  nu m-au incurajat deloc sa le folosesc. De gustibus, non disputandum, stiu ca exista si persoane care le consuma cu placere asa cum sunt. La un moment dat, am gasit o reteta care mi-a aratat ca ele pot fi si gustoase si mai putin tari. Acum le folosesc in trufe, in biscuitii cu banane, le strecor si in tortul cu cafea… Va  impartasesc reteta cu bucurie si drag.

 

200 grame cacao nibs – puse in apa la hidratat pentru 4 ore, apoi scursa apa.

125 grame zahar cocos

1 lingurita de vanilie pudra.

Amestecati cu zaharul si vanilia si deshidratati-le pentru 24 ore.

Daca sunteti curiosi sa vedeti cum arata acest minunat ingredient in produsele lucrate cu grija in laboratorul nostru, dati click aici.

Este asa de simplu! Iar rezultatul gustos…

 

Related Posts