kombucha cu menta
kombucha cu mentaKombucha cu menta | Veganzza.ro

Kombucha cu menta

15,00 lei

IKombucha cu menta

Racoreste-te cu aroma de menta pusa in evidenta intr-un mod sublim de Kombucha cu menta!

Doar 3 rămase în stoc

SKU: KOM-06 Categorie: Etichete: , ,
Descriere

Descriere

Kombucha cu menta

 

Kombucha se consumă rece, sub formă de infuzie răcoritoare și benefică pentru organism, în cantități recomandate cuprinse între 100 și 300 ml zilnic (aproximativ un pahar pe zi).

Beneficiile pentru sănătate ale ceaiului Kombucha.

Componentele din ceaiul Kombucha care justifică o bună parte din efectele sale benefice asupra organismului sunt următoarele:

– Vitamine: B1, B2, B3, B6, B12, acid folic, C, D, E și K

– Enzime: invertază, amilază, catalază, zaharază, enzima coagulantă, protează, etc.

– Acizi organici esențiali: acid glucoronic, acid lactic, acid acetic, acid gluconic, acid carbonic, acid usnic, acid tartaric, acid citric, etc.

– Minerale: în funcție de ceaiul care se folosește. De exemplu, ceaiul Rooibos conține fier, potasiu, zinc, mangan, cupru, calciu și magneziu.

– Și nu mai puțin important: drojdii și polizaharide, pe lângă cafeină (în cazul ceaiului negru) și aproximativ 0,5% alcool.

Toate aceste componente justifică o bună parte din efectele sănătoase ale ceaiului Kombucha care au fost dovedite din punct de vedere științific.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kombucha cu menta”
Livrare
  • Produsele pot fi ridicate personal de la sediul nostru
  • Putem face si livrari in Bucuresti si zonele limitrofe, contra unei taxe de transport.
  • Program de livrare:  Luni-Vineri, intre 12.00-18.00. Intervalul de livrare se stabileste de comun acord in momentul preluarii comenzii. In cazuri exceptionale, livram si in week-end.
  • Livrarea se face in 24h de la confirmarea comenzii.
  • Livrarea este gratuita pentru comenzile peste 500 lei.
  • Taxele de livrare se calculeaza in functie de distanta parcursa si se stabilesc odata cu confirmarea comenzii. Tarifele variaza  intre 10 lei (Bulevardul Unirii, Panduri, Cotroceni si 40 lei  (in limita a 25 de kilometri) .
  • In cazul produselor trimise prin firme de curierat, nu ne asumam raspunderea pentru orice modificari ale aspectului produsului livrat.