Ciocolată cu mix de nuci

27,00 lei

Prețul afișat este pentru 100 gr.

În fiecare zi aducem ceva nou. Chiar dacă nu apare câte un produs nou în fiecare zi, noi cei de la Veganzza, lucrăm cu drag pentru dezvoltarea unor noi rețete de dulciuri raw vegan. Rețete inovative pe care ochii voștri să le devoreze, iar gură să le savureze. Așa a aparut și ultima ciocolată cu mix de nuci.

Ne dorim să oferim clienților noștri o experiență bogată și că gust, dar și vizual. Nu renunțăm la folosirea ingredientelor ecologice pe care le folosim în toate bunătățile pe care le facem în fiecare zi pentru tine.

Atenție! Acest produs conține alergeni. Înainte de a comandă, vă rugăm să consultați lista de ingrediente pe care o găsiți aici.

Ingrediente: masă de cacao Criollo*, unt de cacao Criollo*, nectar de cocos*, vanilie*, nuci pecan*, nuci braziliene*, migdale*, sare.

*Ingrediente certificate ecologic.

Descriere

Descriere

Ciocolată cu mix de nuci

După câteva încercări (nu spun câte☺️), am stabilizat rețeta ciocolatei. Să faci ciocolată este cu totul altă poveste. Este o poveste frumoasă despre temperatura și umiditate. Despre cantități exacte. Despre matematică. Dar o matematică nuanțată de un miros extraordinar, de textura fină, de catifea. Cred că este cel mai complex proces din toate cele pe care le-am făcut până acum. Am fost mai mult influențată inclusiv de starea de spirit. După cum deja știți, toate ingredientele folosite sunt certificate organic. Iar îndulcitorii folosiți sunt zahăr de curmale și zahăr de cocos. Se poate face și cu eritritol, textura și gustul fiind, totuși, diferite. Pe lângă sortimentele cu caramel și rom, astăzi a primit notă de trecere și ciocolata cu mix de nuci. Este un complex de nuci pecan, braziliene, alune, migdale. 

Așa că ia o ciocolată cu mix de nuci cu spor la rawnțăială!

Deserturile noastre:
  • sunt făcute cu ingrediente certificate organic;
  • nu conțîn zahăr rafinat, gluten, lactate și ouă, coloranți, conservanți;
  • pot fi oferite copiilor începând cu vârstă de 1 an;
  • sunt de potrivite vegetarienilor și persoanelor care țin post;
  • sunt realizate manual, astfel încât aspectul lor poate diferi față de fotografiile de pe site;
  • se păstrează la 2-4 ºC. Este indicat a fi consumate în maxim 3 zile de la dată decongelarii. Se țîn în frigider, in recipient închis.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ciocolată cu mix de nuci”
Livrare

Produsele pot fi ridicate personal de la sediul nostru, în fiecare zi a săptămânii. Putem face și livrări în București și zonele limitrofe. Program de livrare: Luni-Vineri, intre 11.00-16.00. Sâmbăta și duminica produsele pot fi ridicate de la laborator, într-un interval orar stabilit de comun acord. Livrarea se face în 24h de la confirmarea comenzii pentru produsele disponibile în stoc. Livrarea este gratuită pentru comenzile peste 500 lei. Taxele de livrare se calculează în funcție de distanța parcursă și se stabilesc odată cu confirmarea comenzii. Tarifele variază intre 10 lei (Bulevardul Unirii, Panduri, Cotroceni și 50 lei (în limita a 25 de kilometri) . În cazul produselor trimise prin firme de curierat, nu ne asumam răspunderea pentru orice modificări ale aspectului produsului livrat.