Candy Bar raw vegan

Îndulcim prăjiturile fără zahăr cu nectar de cocos. La cerere folosim eritritol sau xylitol.

Delicioase si rafinate.

Toate ingredientele folosite sunt certificate ecologic.

 

Atenție! Acest produs conține alergeni. Înainte de a comanda, vă rugăm să consultați lista de ingrediente de mai jos.

Din cauza ultimelor reglementări în ceea ce privește pandemia de Coronavirus, acest produs rămâne pe pagina noastră doar pentru deliciul privitorului. În lumina speranței unor vremuri mai bune, vom ajunge să ne întâlnim din nou pentru a vă bucura și de gustul lor desăvâșit.

Descriere

Descriere

Candy Bar raw vegan

Dacă doriți să impresionați audiența prezentă la eveniment, vă încurajăm să alegeți un Candy Bar raw vegan care va fi parte integrantă din succesul serii organizate de dumneavoastră. Toate delicatesele dulci sunt realizate manual chiar înainte de momentul stabilit pentru eveniment. Putem oferi miniaturi de prăjituri raw vegan cu un gust deosebit, amandina, tiramisu și ciocolată, toate raw vegane.

 

Candy Bar raw vegan pentru petreceri de succes

Invitații dumneavoastră, prăjiturile noastre. Sunt raw vegan, fără zahăr și fără gluten, dar cu arome din cele mai fine. Toți ne dorim ca evenimentul plănuit meticulos de noi să fie memorabil. Astăzi, colțul cu dulciuri adună mulți doritori de gustări pline de aromă. Atunci când aceste dulciuri aduc si un aport pentru sănătate, succesul etse asigurat pentru toată lumea.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate

1 kg, 1.5 kg, 2 kg, 2.5 kg, 3 kg, 3.5 kg, 4 kg

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Candy Bar raw vegan”
Livrare

Produsele pot fi ridicate personal de la sediul nostru, în fiecare zi a săptămânii. Putem face și livrări în București și zonele limitrofe. Program de livrare: Luni-Vineri, intre 11.00-16.00. Sâmbăta și duminica produsele pot fi ridicate de la laborator, într-un interval orar stabilit de comun acord. Livrarea se face în 24h de la confirmarea comenzii pentru produsele disponibile în stoc. Livrarea este gratuită pentru comenzile peste 500 lei. Taxele de livrare se calculează în funcție de distanța parcursă și se stabilesc odată cu confirmarea comenzii. Tarifele variază intre 10 lei (Bulevardul Unirii, Panduri, Cotroceni și 50 lei (în limita a 25 de kilometri) . În cazul produselor trimise prin firme de curierat, nu ne asumam răspunderea pentru orice modificări ale aspectului produsului livrat.

SKU: Vgzz-101 Categorie: Etichete: , , , , , ,