Torturi raw vegan Aniversarea celor dragi ai noștri reprezintă un prilej de mare bucurie. Ne dorim, de fiecare dată, să le oferim tot ce este mai frumos, astfel încât să le construim amintiri speciale, pe care să le poarte în suflet toată viața. În această categorie se încadrează și petrecerile de la grădiniță ori școală și chiar cele de acasă, unde sunt invitați prieteni de toate vârstele. Totul pare perfect până în momentul în care ajungi la alegerea tortului. Pentru ce să optezi astfel încât să ai garanția că le oferi celor mici un produs delicios dar, în același timp, sănătos? Dacă sunt copii care au intoleranță la gluten ori lactoză? Pare o alegere tare complicată însă răspunsul este extrem de simplu: optează pentru torturi raw vegan. După ce te asiguri ca nu există probleme cu alergiile la caju, migdale sau cocos. Îți garantăm că cei mici îl vor iubi, iar tu beneficiezi de siguranța că produsul ales este 100% sigur pentru ei. Torturile raw vegan îmbină cel mai bine dorințele copiilor și pe cele ale părinților.
Mai jos puteți regăsi răspunsurile aferente celor mai dese întrebări primite de la părinți.
Cuprins:
De ce să aleg un tort raw-vegan pentru aniversarea copilului meu?
Un tort raw-vegan este alegerea potrivită când vrei să le oferi celor mici alternativa unui tort sănătos, care să însemne mai mult decât calorii goale. Produsele diferă în funcție de fiecare laborator, Însă, dacă optezi pentru un tort raw vegan realizat în laboratorul Veganzza, știi că achiziționezi un tort care are în compoziția lui numai ingrediente de proveniență ecologică. Nu folosim proteine animale și nici zahăr procesat sau ingrediente ce conțin gluten și lactoză. Ne place să folosim alternativele sănătoase oferite de natură, care sunt și bine tolerate de organismul uman. Prin urmare, organismul tău si al celor dragi ție va procesa mult mai bine un tort raw vegan, putând să îl consume si cei care suferă de intoleranță sau alergii la lactoză ori gluten. Sau care, pur si simplu, doresc sa traiască si sa manânce diferit.
Din ce sunt făcute torturile raw-vegan?
Blaturile aferente torturilor raw vegane pot fi făcute din diferite combinații precum fructe deshidratate (goji, prune, curmale, smochine, merișoare), fulgi din diferite semințe (ovăz, cocos) și nuci uscate (migdale, caju, nuci pecan). Blaturile torturilor noastre sunt făcute din migdale, curmale si fulgi de cocos, la care adăugăm mereu tărâțe de psyllium, pentru un aport de fibre.
CREMELE noastre de torturi raw vegan au la bază caju, bogat în proteine, grăsimi sănătoase si fibre, fiind și un antidepresiv natural.
Aceste torturi raw vegan pot avea și un design potrivit pentru copii?
Desigur! Dacă alegi un tort raw-vegan nu înseamnă că faci rabat de la modul său de prezentare. Ne dorim ca cei mici să fie încântați de el! Sănătos nu trebuie să însemne mai puțin frumos. Din contra, obiectivul nostru este te ajutăm să îi oferi un produs care să inlocuiască obieciurile vechi și să prefere un dulce sănătos. Culorile se obțin tot din pulbere de sfeclă, turmeric și spirulină. Mai jos câteva modele de torturi raw vegane pe care le-am pregătit pentru aniversările unor pitici.
Poți comanda torturi raw vegan aici:
-
Tort raw cioco-vanilie Duo280,00 lei – 780,00 lei
-
Tort raw de ciocolată260,00 lei – 780,00 lei
-
Tort de afine si ciocolată240,00 lei – 720,00 lei
-
Tort de lămâie și zmeură240,00 lei – 960,00 lei
-
Tort de ciocolată albă și căpșune250,00 lei – 1.000,00 lei
-
Tort ciocolată și caramel290,00 lei – 1.160,00 lei
Iar aici poți vedea mai multe exemple în galeria noastră ca să îți faci o idee despre cum le poți personaliza
Pot să fac o prăjitură raw-vegană și acasă atunci când vreau să le pregătesc o surpriză dulce copiilor?
Desigur. Mai jos regăsești o rețeta ușoară pe care, cu siguranță, o poți realiza și tu acasă. Prin urmare, ce spui de o prăjitură cu cremă de ciocolată? Cui nu-i place ciocolata?
Pentru început, ai nevoie de o formă de tort cu diametrul de 18 cm, cu baza detașabilă. Pe tăvița acesteia poți pune folie alimentară.
Blatul se face din:
- 90 grame de migdale
- 120 grame de curmale
- 25 grame de pudră de cacao
- 5 grame de pudră de maca (opțional)
- sare
- puțină apă
Mixează migdalele în robot cu lamă în S pentru a obține făină, apoi adaugă pudra de cacao, curmalele, sarea și apa. Amestecă până când se face un blat lipicios, pe care îl așezi pe fundul formei de tort. Te poți folosi de o linguriță pentru a netezi marginile. Așază-le într-o tavă și se modelează sub forma unui blat.
Pentru cremă ai nevoie de următoarele:
- 300 gr. caju hidratat
- 50 gr. pudră de cacao (poți înlocui cu carob)
- 100 gr. unt de cacao
- 140 gr. îndulcitor (noi folosim nectar de cocos). Gustă și vezi dacă preferi să mai adaugi
- 250-280 ml. lapte de migdale (poți folosi și apă)
- 10-15 gr. pudră de maca
- conținutul unei păstăi de vanilie
- un praf de sare
- opțional, la alegere între: nucă, zmeură, afine, vișine, bucăți de ciocolată, etc
Pune toate ingredientele într-un blender (de preferință unul puternic) și mixează tot până ce obții consistența unei creme fine. Toarn-o în formă peste blat și las-o la congelator până a doua zi. Trebuie scos din congelator cu cca. 2 ore și ținut la frigider, astfel încât să aibă o decongelare lentă, înainte de a fi servit.