producatori locali
Articole, Blog

2020 Piața Altfel – ediția iarnă/primăvară

Vino să-ți faci Piața! Altfel.

Producători locali. Produse curate.

Piața Altfel este o întâlnire cu producători locali menită să sprijine producția locală și să spargă bariera virtuală dintre tine, om interesat de ce mănâncă, și noi, cei care producem lucruri valoroase pentru un stil de viață conștient.
Vă așteptam cu o varietate de produse alimentare raw, vegane, vegetariene, legume și fructe crescute natural sau chiar certificate ecologic, produse de uz cosmetic și flori. O piață cu parfum de povești și râsete. 🎈🎈🎈
Dacă ești în căutare de produse fără gluten, fără zahăr rafinat, fără lactate sau ouă, ai găsit locul potrivit.
Dacă ești vegan, vegetarian, dacă ții un regim temporar sau de lungă durată din cauza unei boli, atunci neapărat vino la Piața ALTFEL, să vezi ce bunătăți găsești. Garantat vei reveni pentru că vei recunoaște și tu, alături de atâția clienți, gustul autentic al produselor noastre.
Totul se întâmplă într-un cadru restrâns, cu muzica în surdină, cu voie bună și drag de meseria pe care o facem, cu produse faine și dorința de a vi le prezenta. 🎶🤗🥗🥫🧁🍰🍫🍭
"Am văzut astăzi oameni dăruind din sufletul lor o bucățică, prin produsele pe care doar iubirea pentru cei ce vor gusta din ele ar fi putut să le dea viața încât să ajungă în Piața Altfel. Mirosurile felurile a și gustul fenomenal al produselor RawVegane de care m-am îndeletnicit, mă face să zâmbesc la finalul unui astfel de eveniment, înțelegând că fiecare producător este aici cu o misiune. Misiunea de a dărui sănătate, produse de calitate și bucurie pentru cei care se bucură acasă împreună cu cei dragi ai lor."
Gogosi raw vegan
Florin Stefan
Coach si Trainer

Ce zici? Când ne vedem?

2020 Piața Altfel - ediția iarnă/primăvară | Veganzza.ro

Biofuture Carpathia

vine cu uleiuri terapeutice organice, pentru o piele sănătoasă sau pentru consum intern și dulcețuri fără zahăr, roșii uscate, ciuperci marinate fabuloase. Uleiul de oregano este o achiziție excelentă pentru perioada aceasta rece.

Din natură, ne prepară uleiuri organice terapeutice pentru îngrijirea, tratarea și răsfățul pielii, din creștet până la călcâie, obținute doar prin presare blândă, la rece, a semințelor și plantelor medicinale bio împreună până când, picătura cu picătură, se obține un ulei concentrat. Apoi un bitter din 33 plante bio, produs după o rețetă testată și cu rezultate dovedite, de mai bine de 20 ani.

2020 Piața Altfel - ediția iarnă/primăvară | Veganzza.ro

aRAWme

 o să te cucerească cu deserturile coapte sau crude, vegetariene si vegane. Și, dacă avem noroc, o să ne aducă și niște tarte vegane sărate, un deliciu!

Încercând să inspir oamenii în alegerea unui mod de hrănire cât mai benefic pentru organism, am înființat în anul 2014 un laborator de cofetărie unde, o mică echipă, producem dulciuri în totalitate naturale, fără produse animale (doar miere), fără zahăr rafinat, fără arome chimice sau coloranți artificiale.
Avem azi poate cea mai mare varietate de prăjituri şi checuri vegane și raw-vegane din București.
Avem azi poate dintre cele mai bune prăjituri şi checuri vegane și raw-vegane din București.
Asta rămâne să ne spuneți dumneavoastră! ♥ ♥

2020 Piața Altfel - ediția iarnă/primăvară | Veganzza.ro

Rawckers

cu „brânzeturile” raw vegan, printre care untul de caju, ricotta marmotta sau maturatele cu spirulină, cocos, ierburi italiene și trei produse noi.

Gusturile sunt așa cum nici nu se puteau visa. Produsele sunt potrivite pentru vegani, pentru cei care țin post, cei care pun sănătatea pe primul loc sau pur și simplu pentru cei cărora le place să-și alinte papilele gustative. Te așteptăm la Piața Altfel.

lavanda piata altfel

Fleur

Produsele marca Fleur provin din agricultură ecologică, din drag pentru acest pământ darnic și răbdător și din respect pentru clienți. Uleiul esențial de lavandă este obținut prin distilarea florilor în vapori de abur, iar ca produs secundar rezultă apa florală. Întregul proces, de la îngrijirea fiecărei plante și până la distilare, este bine controlat și prietenos cu mediul, realizat în parametri optimi pentru a obține un produs finit cu proprietăți extrem de benefice. În paralel, în gama de produse Fleur, regăsiți și aranjamente unice cu lavandă Blue Scent, perne personalizabile, săculeți, buchete și diverse suporturi din fier forjat delicat asezonate cu lavanda, în diverse forme.

masline piata altfel

Organic Bang

și măslinele lor delicioase, ulei de măsline presat la rece și un pesto de măsline divin.

Măslinele noastre sunt cultivate organic și sunt 100% naturale. La procesarea lor nu folosim decât apă și sare de mare.Uleiul nostru provine în totalitate din măsline de prima presă. Extravirgin. 0,2% aciditate. Ne place să cumpărăm produse cât mai naturale și proaspete, să susținem
și să încurajăm micii producători și să facem cumpărături din piața altfel.

2020 Piața Altfel - ediția iarnă/primăvară | Veganzza.ro

Corinne Chocolat

te convinge cu altfel de ciocolată, o ciocolată vegană fără zahăr și cu multă personalitate.

Astfel, mult mai sănătoasă, dar la fel de gustoasă, ciocolata noastră poate fi savurată fără grijă atât de copii, cât și de cei care suferă de diverse forme de diabet. Pentru că bomboanele Corinne Chocolat să fie memorabile, folosim ca umplutură sâmburi grași neprăjiți (nuci pecan, migdale și alune de pădure) sau ghimbir, obținând mici capodopere dulci, aromate și, în același timp, sănătoase.

2020 Piața Altfel - ediția iarnă/primăvară | Veganzza.ro

Vegan Gourmet

cu ‘brânzeturi’ fermentate din nuci de caju, printre care blue cheese, unt, ricotta, creme de „brânză”.

Produsele noastre sunt apreciate în special prin gustul desăvârșit, autentic, al brânzeturilor clasice, obținute prin procese similare de producție folosind o bază vegetală.

Brânză din caju este destul de gustoasă și plină de aromă, încât poate transforma o simplă masă într-o experiență gourmet.

Brânza din caju este specială și gustoasă, faptul că este 100% vegan este bonus.

Kombucha Veganzza

I Kombucha

ne aduce băutura fermentată minunată, făcută așa cum trebuie, fără stabilizatori sau conservanți care dau bine la aspect și textura.

Cultura de kombucha este un organism viu, o colonie de bacterii bune şi drojdii. Aceasta se adaugă în ceaiul verde sau negru îndulcit cu zahăr sau miere. Cultura de kombucha se hrănește cu zaharuri și transformă ceaiul într-o băutură fermentată, efervescență, cu gust plăcut, dulce-acrișor și aromat în funcție de plantele cu care este preparată.

2020 Piața Altfel - ediția iarnă/primăvară | Veganzza.ro

Chef Sosin

Chef Sosin există. Sunt eu. Cel din fotografia de la profil. Port ochelari, alerg, iubesc Dobrogea și sunt îndrăgostit de ceea ce fac. Adică sosuri. Azi, sosurile mele conțin peste douăzeci de tipuri de mirodenii și condimente. Exotice dar crescute și pe lângă casă. Cuminți dar și obraznice. Altfel spus, de neuitat.

Schinduf, piper, chimen, coriandru, curmale, piper Sichuan – sunt doar câteva exemple care se regăsesc tabelul elementelor lui Chef Sosin. Elemente din care selectez și dozez cu mare atenție. Bucătăria mea nu are graniție și nici nu le caut. În schimb, sosurile rămân repere. Semne de orientare prin tot acest pampas culinar nesfârșit, alături de care sper să atingi cât mai des starea de grație. Nirvana gusturilor.

eldor plant

El-Dor Plant

 Despre vlăstari, ce să vă spun, mai mult decât că El-Dor Plant îi are pe cei mai faini?

Spus în cuvinte simple, povestea noastră a luat naștere de peste 10 ani pe piața din România, din dorința de a descoperi puterea tămăduitoare a plantelor, de a face bine și de a-l împărtăși celorlalți. Toate aceste ingrediente sunt cele necesare unui stil de viață sănătos, echilibrat, care a descoperit în microplante – cunoscute sub denumirea de „vlăstari” un adevărat miracol al naturii.

legume ecologice

Legume fericite

Legumele sunt Fericite pentru ca sunt plantate cu dragoste și crescute cu grijă pe un teren odihnit zeci de ani. Cultivarea și irigarea se fac cu invazie minimă, pentru a preveni eroziunea solului: plantele sunt udate lent, prin picurare. Semințele sunt selectate din culturile anilor anteriori sau din surse care exclud modificările genetice sau tratarea cu substanțe chimice.

Legumele, fructele și plantele sunt în general recoltate în ziua în care le primești în pragul biroului sau al casei tale.

paine piata liveni

Einkorn Artisan

 îți furnizează o pâine deosebită, din grău alac și maia, chiar la Piața Altfel

Pâinea este făcută din făină integrală einkorn, apă și sare, alături bineînțeles de maiaua din grâu einkorn.

Întreg procesul de producție, de la curățarea grâului, măcinare și până la scoaterea pâinii din cuptor este făcut la noi.

Pentru noi, o pâine sănătoasă înseamnă ingrediente de calitate, atent prelucrate și o rețetă sănătoasă, fără artificii pentru gust, prezentare, în detrimentul calității.

2020 Piața Altfel - ediția iarnă/primăvară | Veganzza.ro

Produse din gospodărie

vin cu fel de fel de produse obținute natural. 

Produse din gospodărie este despre o familie de la țară ce își dorește sa va readucă aminte de gustul fructelor și legumelor de la bunici. Grădina noastră va oferă o gamă largă de produse crescute natural, fară stimulenți, fară azot, doar cu fertilizanți organici. Toate sunt pentru voi la Piața Altfel.

2020 Piața Altfel - ediția iarnă/primăvară | Veganzza.ro

Fagurele Cu Miere

se alătură echipei noastre și aduce polen crud, căpăceală, fagure și diferite sortimente de miere. invităm pășiți cu încredere într-o lume dulce, aromata și sănătoasă care întâmpină cu o gamă completă de miere și de alte produse apicole dăruite de albinele harnice din stupinele noastre, aflate în Parcul Natural Comana și zona Dobrogei. Pasiunea pentru apicultură și natură se traduce prin comercializarea unor sortimente de miere raw (vie, crudă, brută), direct din stup, neprocesată și neprelucrată termic, 100% naturală.

2020 Piața Altfel - ediția iarnă/primăvară | Veganzza.ro

Yummasala

își prezintă condimentele unice.

Yummasala creează mixuri nutritive, unice și versatile de legume, semințe, ierburi aromate, condimente și super-alimente, toate proaspăt măcinate. Fiecare dintre cele 7 variante conține până la 24 de ingrediente bogate în proteine, fibre, uleiuri în cea mai naturală formă, vitamine, minerale, antioxidanți și enzime, care oferă papilelor tale o experiență extatică, iar corpului tău energie și suport.

gradina bucuriei

Grădina Bucuriei

Cele mai bine alese fructe si legume ajung gustarea voastră preferată. Sunt procesate cu foarte mare atentie si grija, deshidratate la temperatura de 45 de grade, in asa fel incat sa isi păstreze tot ce e mai valoros și nutritiv din ele.

Găsiți mai multe produse la Piața Altfel.

Related Posts